Про відновлення на сайті ДП «Інфоресурс» формування проектів документів для доступу до ЄДЕБО

До уваги закладів освіти (установ)!

На сайті ДП «Інфоресурс» (https://www.inforesurs.gov.ua/edebo/documents/) відновлено доступ до формування проектів документів щодо первинного підключення до ЄДЕБО закладів освіти (установ), заміни користувачів ЄДЕБО, а також підключення додаткових користувачів до ЄДЕБО.
Зазначаємо, що відбулись зміни у вартості послуг:

  • вартість послуги із ЗАМІНИ КОРИСТУВАЧІВ становить 75,00 грн за 1 заяву (без відношення до кількості користувачів в заяві);
  • вартість послуги з ПІДКЛЮЧЕННЯ ДОДАТКОВИХ КОРИСТУВАЧІВ становить 180,00 грн за 1 користувача.
    Під час воєнного стану приймаємо документи тільки в електронній формі НА ЕЛЕКТРОННУ ПОШТУ info@inforesurs.gov.ua. При цьому:
  • КЕП накладається окремо на кожен документ (файл);
  • на файл «Згода на обробку персональних даних користувача ЄДЕБО» накладається КЕП користувача, всі інші файли підписуються КЕП керівника закладу освіти (установи);
  • договір має бути підписано КЕП керівника та печаткою закладу освіти (установи);
  • для первинного підключення на файл «Додаток до заяви про організацію доступу до ЄДЕБО» почергово накладається КЕП керівника закладу освіти (установи) та користувача ЄДЕБО.

УВАГА! Для коректного відображення інформації на сайті натисніть CTRL+F5. Також рекомендуємо очистити кеш браузеру (типовий порядок дій):
Налаштування-Історія-Очистити історію (Зображення та інші файли, збережені в кеші).

Підтримка з питань укладення договорів про надання технічних послуг, первинного підключення до ЄДЕБО, первинного підключення до ЄДЕБО, підключення додаткових користувачів, заміни користувачів здійснюється за актуальними телефонними номерами в розділі Контакти.